Bisol Zonnepanelen

7Sinds 2009 werken wij met Bisol zonnepanelen

De kristallijne fotovoltaïsche zonnepanelen van BISOL genieten internationaal aanzien om hun uitstekende energieopbrengsten, hun hoogwaardige kwaliteit  en hun esthetisch design. Alle producten ondergaan doorheen elke stap van het productieproces strenge kwaliteitscontroles zodat ze meer opbrengen en een langere levenscyclus hebben. De panelen worden op het einde van het productieproces voorgesorteerd op basis van hun electrische eigenschappen.

BISOL Group is een Europese fabrikant van hoogwaardige fotovoltaïsche zonnepanelen, montagesystemen en een brede waaier van bijhorende toepassingen die beschikbaar zijn in meer dan 55 landen. Bij BISOL Group leggen de meest vooraanstaande experts ter wereld de industrienormen steeds hoger en gaan ze op zoek naar creatieve oplossingen. Omdat we producten ontwerpen met het hoogste energierendement over hun hele levenscyclus, is groene energie nu aantrekkelijker dan ooit tevoren.

Aandacht voor internationale standaarden

Bisol zonnepanelen internationale activiteiten worden worden geleid vanuit eigen filialen in België, Frankrijk, Italië, Engeland en Duitsland. De volledige productie voldoet aan de internationale standaarden van ISO 9001 (Kwaliteit), ISO14001 (Mileu) en OHSAS 18001 (Veiligheid). Omdat kwaliteit Bisol’s topprioriteit is, worden inconsistenties snel ontdekt en onmiddellijk behandeld.

Verantwoordelijkheid voor de gemeenschap

Bisol streeft ernaar om hun werknemers en de gemeenschap waarin we werken, te helpen. Door de jaren heen hebben we al hard gewerkt om banen te creëren, om mensen bewust te maken van het belang van hernieuwbare energiebronnen en om bij te dragen tot de ontwikkeling van de fotovoltaïsche industrie. Ze hechten in het bijzonder belang aan de vorming van de jongste generaties.

Gebaseerd op de jaarlijkse productiecapaciteit, wordt er wereldwijd 85.800 ton CO2 uitstoot per jaar vermeden.

Nationale en internationale onderscheidingen Bisol zonnepanelen

De verschillende nationale en internationale onderscheidingen getuigen van onze drang naar innovatie, onze toewijding en visie.

2008
Prijs voor milieuvriendelijk product (Het dagblad “Finance” en het Sloveens Openbaar Fonds voor Milieu)

2009
Dr. Uros Merc, “Manager Challenge 2009” (Management Magazine)
Onderscheiding voor Producten van Topkwaliteit op de Internationale beurs van Celje
Dr. Uros Merc, Manager van het jaar 2009 (Ondernemersmagazine “Podjetnik”)

2010
Gouden Award op de Energetika Handelsbeurs
Ruban d’Honneur (European Business Awards)
Gouden Award voor Vakmanschap van de Sloveense Kamer voor Ambachten en Kleine Ondernemingen

2011
Beste Sloveense bedrijf van het jaar (Sloveense economische journalisten en managers)
Beste Financiële Manager van het jaar 2001  in Slovenië voor Dag Kralj, lid van de Raad van Bestuur van BISOL Group (Sloveense Beurs in Ljubljana en het dagblad “Finance”)

2012
Onderscheiding voor BISOL zonnepanelen en het innovatieve montagesysteem BISOL EasyMount HDPE 200 bases (ZEPS handelsbeurs in Zenica, Bosnië & Herzegovina)

Bedrijfsfilm van Bisol zonnepanelen