Diensten

Petec Solar wil u ontzorgen !

Petec Solar is niet enkel en alleen een verkopende onderneming, bij Petec Solar willen wij u ontzorgen. Ontzorgen doen we niet alleen door u een zonnepaneel installatie te verkopen en te installeren, wij gaan verder om u van het maximale rendement uit uw zonnepaneel installatie te voorzien.

Advies

Voordat we aanvangen met het daadwerkelijke ontwerp en doorreken van installatie bekijken wij de situatie en brengen wij vrijblijvend advies uit over uw aankomende zonnepaneel installatie.

Ontwerp en doorrekenen van zonnepaneel

installatie

99Uw offerte word geleverd met montagetekening, berekeningen aan  het montagesysteem en omvormer, verwachte opbrengst en terugverdientermijn. U ontvangt een compleet document met alle informatie omtrent uw installatie.

 

 

 

Installatie

98De installatie zal door ons vakkundig en zorgvuldig worden uitgevoerd. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw zonnepaneel installatie deugedelijk word bevestigd en aangesloten.

 

 

 

Doormeten zonnepaneel installatie

97

Vooraleer wij een zonnepaneel installatie in gebruik nemen meten wij altijd de installatie door, indien alles in orde is sluiten we geheel aan en nemen we de installatie in gebruik

 

 

Oplevering van zonnepaneel installatie

96Samen met u als klant overlopen we de zonnepaneel installatie en geven waar nodig tekst en uitleg.

Monitoring van zonnepaneel installatie

Indien gewenst kunnen wij voor u de installatie blijven monitoren en indien u dit zelf wil doen verzorgen wij u graag de communicatie met de omvormer.

95Service en onderhoud van uw zonnepaneel installatie

Ondanks dat wij met grote zorg storingen proberen te voorkomen kan er altijd onverhoopt zich een probleem voordoen, u hoeft  in deze gevallen niets meer te doen dan ons te contacteren en wij regelen de rest.

Of u nu een bestaande klant bent of al een ander systeem heeft, bij twijfel aan de juiste werking helpen wij u graag verder.

93Reinigen van zonnepanelen

Reinigen van zonnepanelen is doorgaans de eerste jaren niet nodig de  helling van de zonnepanelen heeft immers als voordeel dat de panelen bij regen goed schoongespoeld kunnen worden (denk aan vogelpoep en stof). Echter in sommige gevallen ( met name in de buurt van bomen ) kan het voordelig zijn uw zonnepanelen te reinigen. Zijn uw zonnepanelen verontreinigd, contacteer ons en wij regelen de rest