Ja Solar Zonnepanelen

6JA Solar is een wereldleider op het gebied van zonnepanelen. Deze innovatieve Chinese producent is erg actief op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. JA Solar is een betrouwbare speler in de markt met fantastische innovatieve producten. JA Solar is een Chinese fabrikant van high-performance kristallijne zonnecellen en zonnepanelen. JA Solar is opgericht op 18 mei 2005 en bestaat 9 jaar.

JA Solar Holdings Co, Ltd is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van high-performance zonne-energie producten die het zonlicht omzetten in elektriciteit voor residentiële, commerciële en utility-schaal energieopwekking. Het bedrijf zet zich in voor het ontwikkelen en verzorgen van de wereld met schone en hernieuwbare energie om de energietekorten te verlichten en de gevolgen mensheid op het milieu.

JA Solar werd opgericht op 18 mei 2005, en werd genoteerd aan NASDAQ  op 7 februari 2007. In 2010 had JA Solar zijn positie stevig gevestigd als marktleider in de productie van zonnecellen en verzendingen. Het bedrijf verscheept 1,69 GW in de loop van 2011, een stijging van 15,8% ten opzichte van de 1,46 GW verscheept in 2010.

Volgens het jaarlijkse industrie rapport van Solarbuzz in maart 2012, JA Solar de eerste plaats in China en de tweede wereldwijd op het gebied van cel de productie in 2011.

 
Grootschalige productie en High-Tech R & D Center

Met cutting-edge productie-apparatuur, JA Solar heeft een jaarlijkse productie van zonnecellen capaciteit van 2.8GW, een jaarlijkse module productiecapaciteit van 1.5GW, en een jaarlijkse wafer productie capaciteit van 1 GW. Met een selectief geoptimaliseerde verticale integratie model, JA productie-installaties omvatten de gehele fotovoltaïsche toeleveringsketen inclusief wafers, cellen, modules en uitgebreide PV-systeem projectontwikkeling diensten.

Op state-of-the-art van het bedrijf onderzoek en ontwikkeling centrum, JA Solar’s R & D team ontwikkelt baanbrekende technologieën en nieuwe fabricage-proces aanzienlijk verlagen van de productiekosten, terwijl het verbeteren van de zonnecellen efficiëntie in volume productie. JA Solar richt zich op het verbeteren van de unieke module assemblage proces en mobiele productie-technologie met behoud constant laag cel-tot-module vermogensverlies in om de volledige voordelen van geavanceerde celrendementen oogsten.

Bedrijfsfilm van JA Solar zonnepanelen