LG Zonnepanelen

3Sinds 2009 werken wij met LG zonnepanelen.

Een succesvolle investering in zonnepanelen hangt af van het merk zonnepaneel dat u kiest. Op het eerste gezicht lijken vele producten beter qua prijs in vergelijking met de kwalitatief hoogstaande modules van LG. Maar als u beter kijkt, kunt u eenvoudig een goede beslissing nemen voor de komende 25 jaar.

MAXIMALE PRESTATIE PER OPPERVLAK

Het is uiterst belangrijk om hoogefficiënte modules te installeren om de meeste energie uit een beperkt oppervlak te halen. LG zonnepanelen hebben het vermogen van de modules versterkt tot boven 300 Wp en is leider in de zonne-industrie.

BELOFTES HOUDEN IN VERBAND MET VERMOGENOUTPUT

Om de optimale modules te vinden voor uw zonne-energiesysteem moet u kunnen vertrouwen op de informatie van de fabrikant. LG heeft deze betrouwbaarheid bewezen met de TÜV-vergelijkingstest. LG zonnepanelen blinken uit in prestatie.

TECHNISCHE COMPETENTIE

Ongeveer 25 % van de medewerkers van LG Solar is actief in onderzoek en ontwikkeling en ze proberen de modules altijd met de nieuwste technologie te maken. LG zonnepanelen blijven voortdurend in ontwikkeling

TESTRESULTATEN BOVEN DE VERWACHTINGEN

Zonnepaneeln worden blootgesteld aan diverse omgevingen. LG zonnepanelen voert de relevante kwaliteitstesten grotendeels uit in het eigen testlab gecertificeerd door TÜV en UL. Ook worden sommige tests 2 keer zo nauwkeurig mogelijk uitgevoerd als vereist.

SCHOONHEID AAN DE BUITENKANT

Het is belangrijk voor de eigenaars dat hun huizen niet visueel geschaad worden door een zonne-energiesysteem. LG zonnepanelen zijn onopvallend op gebied van design en passen bij elk type dak. .

FINANCIËLE KRACHT

Alleen bedrijven met een lange traditie en vooral met een sterke financiële achtergrond bevinden zich in een positie waar ze zich aan hun beloftes kunnen houden. Insolvente bedrijven kunnen niet langer de garanties hooghouden die ze gegeven hebben.

Bedrijfsimpressie LG zonnepanelen