Maatwerk

Petec Solar beschouwd ieder zonnepaneel project als maatwerk !

79Iedere zonnepaneel-installatie is anders, elk dak is verschillend, elke situatie is anders, dus de zogenaamde ‘standaard’-pakketten leveren wij niet.

Petec Solar bekijkt samen met u wat de beste opstelling/oplossing is, waardoor u het meeste rendement haalt uit uw zonnepaneel installatie. Elke installatie wordt dan ook speciaal voor u op maat gemaakt. Dit betekend niet dat Petec Solar geen pakketen levert welke u zelf kan installeren, Petec Solar wil u alleen graag informeren en samen met u de juiste oplossing bepalen. U wilt toch zelf ook ervoor zorgen dat u investeert in een systeem welke u maximaal rendement oplevert.

U hoeft zelf geen gegevens aan ons door te geven wij komen graag gratis en vrijblijvend de situatie bekijken. Ook als wij vinden dat een zonnepaneel-installatie voor u niet rendabel is om wat voor reden dan ook dan kunt u van ons verwachten dat wij u dit kenbaar maken.

Petec Solar is er niet op ingesteld om zoveel mogelijk zonnepanelen te verkopen, Petec Solar levert kwaliteit op maat gemaakt voor uw situatie.

78

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken neem gerust contact met ons op.