Montagesysteem

20De duurzame bevestiging van de zonnepanelen stelt grote vereisten aan de constructie en aan de kwaliteit van het montagesysteem.Of het nu gaat om de montage op schuine of platte daken, om wind- of sneeuwbelasting, om hoogtecompensatie of om architectonische eisen , Petec Solar biedt een maatwerkoplossing voor alle eisen die aan de duurzaamheid van het gebruikte montagesysteem worden gesteld.

TÜV geteste kwaliteit en veiligheid

Petec Solar let op de best mogelijke kwaliteit van het materiaal en op de zorgvuldige afwerking van de montagesystemen. Alle onderdelen zijn statisch geoptimaliseerd en door de TÜV gecertificeerd. Bovendien worden zij regelmatig aan omvangrijke materiaal- en veiligheidstests onderworden.

Maatwerk

Montage van zonnepanelen dient niet snel maar wel vakkundig te gebeuren met de juiste materialen, Petec Solar levert en monteert alle systemen met statische rapporten, overzichtstekeningen en de bijbehorende berekeningen. Onze toegepaste montagematerialen is het resultaat van ruim 28 jaar ervaring met zonne-energie door de fabrikant. Dat heeft ervoor gezorgd dat het product niet alleen flexibel en doordacht, maar vooral ook buitengewoon veilig is voor u en uw PV-systeem.

Juiste keuze

De juiste keuze van het toegepaste montagemateriaal is van diverse facetten afhankelijk:

- schuin/plat dak
- dakbedekking
- hellingshoek
- windrichting en daarbijbehorende windbelasting
- sneeuwbelasting
- etc

Zoals u ziet zijn er veel factoren die van invloed zijn . Laat u bij de selectie vrijblijvend adviseren door Petec Solar .