Partners Van Petec Solar

Solaredge omvormers

11Het SolarEdge systeem bestaat uit losse optimizers die achterop de panelen gemonteerd worden. Daarbij hoort een simpele, lichtgewicht omvormer om 230 V wisselspanning te genereren. Iedere optimizer heeft elektronica aan boord om de opbrengst te maximaliseren.

SolarEdge staat voor een hoger rendement van uw zonnepanelen welke zelfs in schaduw gebieden een hogere opbrengst garanderen.

Meer informatie


 

17SMA omvormers

Als marktleider voor zonne-energie omvormers zet SMA steeds weer de norm: toprendementen van 98% en hoger en nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en het hoogste gebruiksgemak. Bij SMA is elke omvormer 100% getest en zijn storingen nagenoeg niet aanwezig waardoor u meer zekerheid heeft op een 100% werkend zonnesysteem.

SMA levert een hele brede reeks inverters (omvormers) zodat er bijna voor elke configuratie wel een passende SMA-omvormer beschikbaar is.

In combinatie met een SMA webconnect kan alle opgewekte energie via de sunnyportal van SMA zichtbaar gemaakt worden op een PC. Of op uw mobieltje of iPhone.

 Meer informatie


18Omnik omvormers

Omnik New Energy Co., Ltd., een innovatieve high-tech Sino-Duitse joint-venture, is gespecialiseerd in R&D, productie van fotovoltaïsche (PV) omvormers. Door Duitse technologie en Chinese productie te combineren is er balans tussen kwaliteit en prijs.

Omvormers van  Omnik zijn beschikbaar in diverse modellen met een hoge efficiënte, hoge betrouwbaarheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Meer informatie


 Growatt omvormer

19Growatt is een van China’s grootste omvormerfabrikanten. Inmiddels heeft Growatt meer dan 750 MW aan omvormers geleverd, vergelijkbaar met 250.000 omvormers van 3 kW. De omvormers van Growatt zijn ver doorontwikkeld, alle eerdere kinderziektes zijn verholpen.

Growatt (2010) levert kosteneffectieve fotovoltaïsche omvormers met een hoog rendement.

Meer informatieYingli zonnepanelen

1

Zonnepanelen van Yingli stralen niet alleen design uit maar voldoen ook aan de aller strengste internationale kwaliteitseisen en zijn betrouwbaar onder alle weerscondities.

Yingli  zonnepanelen behoren tot een bijzonder kwaliteitsproduct van de hoogste klasse.

Yingli zonnepanelen (Green Energy) is een toonaangevende zonne-energie bedrijf en een van ‘s werelds grootste volledig verticaal geïntegreerde fotovoltaïsche fabrikanten.

Meer informatie


LG Zonnepanelen

3De zonnepanelen die geproduceerd worden door LG voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen – gegarandeerd door één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld.

LG Solar Nederland brengt u hoogstaande technologie thuis, verwezenlijkt door een vooraanstaand merk wat garant staat voor uitmuntende prestaties.

De producten van LG worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit. Zo worden de frames van de LG zonnepanelen geschroefd en niet verbonden, de geschroefde frames verhogen de stevigheid.

 Meer informatie


zonnepanelen

5De zonnepanelen van Sunrise Solartech zijn kwalitatief hoogwardige zonnepanelen, die zonder probleem 25 jaar mee gaan. U krijgt dan ook standaard 25 jaar vermogensgarantie op de panelen. Dit betekent dat de zonnecellen gegarandeerd na 25 jaar nog steeds 80% van het oorspronkelijke rendement zullen behalen. Naast deze vermogensgarantie van 25 jaar zijn de panelen voorzien van een productgarantie van maar liefst 12 jaar

 Meer informatie


Bisol zonnepanelen

7De kristallijne fotovoltaïsche zonnepanelen van BISOL genieten internationaal aanzien om hun uitstekende energieopbrengsten, hun hoogwaardige kwaliteit  en hun esthetisch design. Alle producten ondergaan doorheen elke stap van het productieproces strenge kwaliteitscontroles zodat ze meer opbrengen en een langere levenscyclus hebben. De panelen worden op het einde van het productieproces voorgesorteerd op basis van hun electrische eigenschappen

Meer informatie

 


 

9Panasonic zonnepanelen

De zonnemodules van deze Japanse fabrikant behoren tot de efficiëntste ter wereld en worden nog steeds elk jaar nog verder verbeterd. Panasonic gebruikt alleen de zuiverste grondstoffen en combineert monokristallijne cellen en thin-film. Dit genereert per zonnecel meer stroom dan andere conventionele monokristallijne silicium zonnecellen. Deze technologie heet HIT, wat staat voor ‘Heterojunction with Intrinsic Thin Layer’, en is 15 jaar geleden door Panasonic ontwikkeld.

Meer informatie


Solarworld zonnepanelen

8Solarworld is producent en leverancier van een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige Duitse zonnepanelen. Sinds 2014 is Solarworld onze partner . Bij Solarworld worden alle essentiele componenten zelf geproduceerd en kan daarom de hoogste kwaliteits garantie afgeven. Door gerenomeerde onafhankelijke instituten worden produkten van Solarworld voortdurend op het gebied van veiligheid, belastbaarheid en levensduur getest en gecertificeerd. En kwaliteit is en blijft de beste garantie voor de decennialange veiligheid van uw investering. Daarom kiezen wij Solarworld als onze partner.

Meer informatie


Lorenz montagesysteem

21Of het nu gaat om de montage op schuine of platte daken, om wind- of sneeuwbelasting, om hoogtecompensatie of om architectonische eisen – ons montagesysteem LORENZ® biedt een maatwerkoplossing voor alle eisen die PV- installaties stellen. Montagesysteem LORENZ is het resultaat van ruim 28 jaar ervaring met zonne-energie. Dat heeft ervoor gezorgd dat het product niet alleen flexibel en doordacht, maar vooral ook buitengewoon veilig is.

Meer informatie