Solarworld Zonnepanelen

8toonaagevende oplossingen

Met onze toekomstgerichte systeemoplossingen voldoet Solarworld aan de hele wereld aan het verlangen van onze klanten naar maximale veiligheid, duurzaamheid en esthetiek. Schuin dak, plat dak of carport – Solarworld heeft altijd de passende oplossing voor u.

Geteste kwaliteit

Bij Solarworld worden alle essentiele componenten zelf geproduceerd en kunnen daarom de hoogste kwaliteits garantie afgeven. Door gerenomeerde onafhankelijke instituten worden solarworld producten voortdurend op het gebied van veiligheid, belastbaarheid en levensduur getest en gecertificeerd. En kwaliteit is en blijft de beste garantie voor de decennialange veiligheid van uw investering. Daarom kiest u met de kwaliteit van SolarWorld op de lange termijn voor de voordeligste optie. levensduur getest en gecertificeerd.

Betrouwbare partner Wereldwijd

In de loop van de jaren heeft Solarworld internationaal een goede band met  partners en klanten opgebouwd. Steeds weer bevestigen klanten hoeveel vertrouwen ze hebben in de door Solarworld geleverde diensten. SolarWorld baseert in de hele wereld zijn klantrelaties op vertrouwen.

Echter Duurzaamheid

Wereldwijd draagt de zonne-energie bij tot een eerlijke en zuivere energievoorziening want in tal van landen vormt de fotovoltaïsche zonne-energie de grondslag voor een duurzame en faire economische ontwikkeling. Daarvoor voelen wij ons als onderneming van oudsher mede verantwoordelijk.

Petec Solar is volledig op de hoogte van de ins en outs van Solarworld, laat u vrijblijvend adviseren door ons te contacteren.

Meer informatie over Solarworld klik hier