Sunrise Zonnepanelen

5Sinds 2012 werken wij met Sunrise zonnepanelen

Sunrise Solartech is een Chinese fabrikant van monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen. Door hun producten aan te bieden tegen een concurrerende prijs is dit bedrijf in de afgelopen jaren gegroeid tot een grote speler in de markt. Voor voordelige maar toch kwalitatief goede panelen zijn Sunrise zonnepanelen de juiste keus.

Sunrise Solartech is een internationaal gerenommeerde producent van mono -en polykrisallijnen zonnepanelen. Haar productie-eenheden hebben een jaarlijkse capaciteit van 500 megawatt.

Sunrise biedt een groot gamma van zonnepanelen aan die gekenmerkt worden door hun hoge kwaliteit en opbrengst. De modules worden gekenmerkt door een uitzonderlijk scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Sunrise panelen zijn kwalitatief van de hoogste kwaliteit, die zonder probleem 25 jaar meegaan. U krijgt dan ook standaard 25 jaar vermogensgarantie op de panelen. Dit betekent dat de zonnecellen gegarandeerd na 25 jaar nog steeds 80% van het oorspronkelijke rendement zullen behalen. Naast deze vermogensgarantie van 25 jaar zijn de panelen voorzien van een productgarantie van maar liefst 12 jaar.

Alle Sunrise zonnepanelen bevatten parallelle diodes voor de beperking van de vermogensafname in geval van schaduwwerking en alle Sunrise zonnepanelen zijn voorzien van kwalitatief verbeterd glas, EVA-kunststof, weersbestendige folie, alsook een geanodiseerd aluminium frame.

 Unieke voordelen Sunrise zonnepanelen

Door de hoge zonnecel-efficiëntie van 18,7%, bypass diodes en plus-tolerantie wordt een hoge opbrengst gerealiseerd.
De garanties op de zonnepanelen van Sunrise Solartech zijn extern herverzekerd bij CHUBB.
Naast 12 jaar productgarantie biedt Sunrise Solartech 25 jaar lineaire opbrengstgarantie tot 80% van het beginvermogen.
Vervaardigd via een volledig geautomatiseerde productielijn.