yingli Zonnepanelen

1Sinds 2008 werken wij met Yingli zonnepanelen.

Yingli Green Energy Holding Company Limited is werelds grootste volledig verticaal geïntegreerde PV-fabrikant, die haar producten verkoopt onder de merknaam “Yingli Solar“. Met meer dan 3,6 GW aan wereldwijd geïnstalleerde zonnepanelen is Yingli zonnepanelen een toonaangevend zonne-energiebedrijf met bewezen productbetrouwbaarheid en duurzame prestaties.

Yingli Green Energy Holding Company Limited is een toonaangevende onderneming op het gebied van zonne-energie en met name zonnepanelen, en één van de grootste verticaal geïntegreerde fabrikanten van fotovoltaïsche modules ter wereld. Onder het merk ”Yingli Solar” ontwikkelt, produceert en verkoopt de onderneming hoogwaardige zonnemodules op talrijke markten, waaronder Duitsland, Spanje, Italië, Griekenland, Frankrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Mexico, Chili, China en de Verenigde Staten.

Yingli Solar wordt in een groot aantal markten verkocht, waaronder Europa, Zuid-Korea, China en de Verenigde Staten. Op dit moment is er al aan ruim 4GW zonnepanelen geïnstalleerd over de hele wereld! Met 16.000 werknemers is Yingli een grote speler en is sinds 2007 beursgenoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: YGE).In 2010 was Yingli de eerste duurzame energie sponsor in de geschiedenis van de FIFA World Cup in Zuid-Afrika en is in 2014 weer sponsor van de FIFA World Cup in Brazilië.
2

Het ondernemingsmodel van verticale integratie brengt de gehele keten van toegevoegde waarde van fotovoltaïsche cellen samen – van de productie van polysilicium tot de productie van kant-en-klare PV-modules. Op dit moment ligt de  jaarlijkse productiecapaciteit bij 1.700 MW. Met de geplande capaciteitsuitbreidingen met in totaal 750 MW bereikt de onderneming tot eind 2012 waarschijnlijk een totale capaciteit 2.450 MW.

Technologische innovaties zijn voor Yingli als branchepionier van essentieel belang. Ze zijn een doorslaggevende factor voor de uitstekende kwaliteit en kostenstructuur van hun producten alsmede voor hun consequente betrokkenheid bij het bereiken van de netpariteit. Als innovatieve koploper zal Yingli Green Energy een duurzame bijdrage leveren aan de toekomst van onze wereld.

Yingli Solar zet in op uitstekende productkwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende klantenservice.

Yingli Solar ipressie: