Zonnepanelen Collectief

Zonnepanelen collectief ?

Denkt u erover om met bijvoorbeeld een aantal buren, vrienden, bedrijven of leden van een sportvereniging zonnepanelen collectief aan te schaffen? Dan bent u Petec Solar zonnepanelen Limburg aan het juiste adres, wij bieden voor dit soort collectieven voor zonnepanelen een unieke korting.

100Omdat wij de saamhorigheid stimuleren en collectieven voor zonnepanelen door particulieren en bedrijven stimuleren bieden wij groepen mensen die samen zonnepanelen aan willen schaffen dan ook een speciale korting, dit is natuurlijk gunstig voor de terugverdientijd van de zonnepanelen.

Om uw (mini-) collectief goed te kunnen informeren, kunnen we allereerst een informatieavond organiseren voor alle betrokkenen, niet alleen kunnen we u dan voorzien van de juiste informatie, ook kunnen wij uw wensen in kaart brengen en op die manier de beste aanbieding voor zonnepanelen doen, onze visie blijft ongewijzigd ook voor collectieven:

Maatwerk zonnepanelen tegen de prijs van collectief inkopen !!!

Vervolgens zal ons gespecialiseerde team de installatie van de zonnepanelen verzorgen en kunt u gaan genieten van de voordelen van zonnepanelen.

Heeft u met uw eigen zonnepanelen collectief interesse in het aanschaffen van zonnepanelen voor een voordelig prijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden voor het aanschaffen van een zonnepaneel collectief.

Energieprijzen waar je geen controle meer over hebt behoren daarmee tot het verleden. Geen wonder dat steeds meer burgers het initiatief nemen om lokale duurzame energie coöperaties te starten om gezamenlijk duurzame energie te produceren en leveren. Omdat de Nederlandse wetgeving met betrekking tot het salderen en onderling leveren van energie nog niet daar is waar de zonne-energie branche en de initiatiefnemers van lokale duurzame energiecoöperaties die willen hebben (de energiebelasting betaal je wel, maar krijg je als lokale producent niet uitbetaald bij levering) gebeurt veel van het bovenstaande nog virtueel.

Lokale duurzame energiecoöperaties zijn vaak de initiatiefnemers van collectieve inkoopacties voor zonnepanelen, omdat dit de eerste stap is op weg naar een systeem waarin je aan elkaar kunt leveren. Aan de andere kant ontstaan er ook collectieven met als doel elkaar te helpen om tegen nog scherpere prijzen zonnepanelen te kunnen inkopen.

Petec Solar heeft voor meerdere zonnepanelen inkoop collectieven de regie en installaties uitgevoerd. Met gedegen advies en ondersteuning aan zowel de organisatie als de individuele deelnemers van de inkoopcollectieven draagt Petec Solar zorg voor kwalitatief hoogwaardige en daarmee een duurzame realisatie van zonnepaneel collectieven.