Zonnepanelen Parkstad

Zonnepanelen Parkstad ? Dan kiest u voor Petec Solar !

46De algemene energiebehoefte van gezinnen en bedrijven/instellingen wordt elk jaar hoger en de energie prijzen zullen aldus het CBS de komende jaren gaan stijgen. ( naar verwachting 7% per jaar ! ). Op dit moment zijn er diverse subsidies beschikbaar in Limburg voor particulieren, bedrijven, instellingen die willen investeren in zonne-energie !

Met deze vooruitzichten zijn zonnepanelen ook in Parkstad een rendabele en slimme investering.

De oplossing vind u in zonnepanelen

Zonne-energie is gratis, er is voldoende van en het is schoon en milieuvriendelijk. De aanschaf van zonnepanelen is een eenmalige investering; zodra het systeem werkend is opgeleverd, gaat het zichzelf automatisch terug verdienen.

47Zonnepanelen bieden u de volgende voordelen:

- U vermindert de CO²-uitstoot

- U bespaart op uw energiekosten

- U bent verminderd de afhankelijk van uw energieleverancier

- U bent minder kwetsbaar voor prijsstijgingen van energie-

-U heeft een vaste prijs voor uw stroom de komende 25 jaar

- Uw woning stijgt in waarde

- U krijgt rendement op uw investering

Hoe werkt een zonnepaneel?

Het principe is heel simpel: het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan en die zonlicht omzetten naar elektriciteit. De zonnepanelen zetten het zonlicht om in gelijkstroom. Met behulp van een omvormer wordt de gelijkstroom uit de panelen omgezet in wisselstroom en via uw huisinstallatie aan het openbare elektriciteitsnet geleverd. De opbrengst van zonnepanelen wordt niet alleen bepaald door de intensiteit van het licht. Ook de hellingshoek, temperatuur en oriëntatie van de zonnepanelen spelen een rol.

Opbrengst zonnepanelen

48Het uitrekenen van de kosten en de te verwachten terugverdientijd van zonnepanelen is geen eenvoudige opgave. Zo spelen de aanschafkosten, de gewenste opbrengst, het soort panelen, de helling van uw dak en een eventuele subsidie op de aanschafprijs mee bij het berekenen van de terugverdientijd. Laat u hierin door ons adviseren, en haal het maximale uit uw investering

Voor een impressie bekijk de zonnepaneel realisaties die wij onder andere in Parkstad hebben gerealiseerd

Wilt u meer info ?   kijkt u gerust rond wat Petec Solar voor u kan betekenen

Wilt u geheel vrijblijvend advies of een offerte ontvangen ? Neem contact met ons op

49